Welkom bij Raadmeesters belastingzaken!

Bij Raadmeester Belastingzaken staan meerdere generaties van adviseurs klaar om uw belangen te behartigen. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop, daar wij namelijk veel waarde hechten aan de onderlinge band die wij met onze relaties opbouwen. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak fungeren wij als vraagbaak en ervaren sparringpartner voor particulieren, de DGA, het MKB en de ZZP'er. 

 

U kunt bij Raadmeesters Belastingzaken terecht voor onder andere fiscale & financiële advisering, boekhouding, belastingaangiften, jaarrekeningen en loonadministratie en nog een tal van andere diverse werkzaamheden! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder op weg.

 

Bij Raadmeesters Belastingzaken zijn wij pas tevreden wanneer jij dat ook bent. 

 

Auto privé of zakelijk?


Zonder auto geraakt u niet van bestemming A naar bestemming B, maar wat is in uw situatie het voordeligst? een zakelijke auto, of toch ook in combinatie met privé? Hoe zit het dan met de bijtelling en andere autokosten zoals brandstof, verzekeringen en onderhoud?  Lees meer »

 

Schenken & Erven


Heb jij of heeft iemand in jouw directe omgeving spaargeld, beleggingen of ander vermogen? Dan is het goed om er bij stil te staan dat er hoop belasting bespaart kan worden. Dit wordt gerealiseerd door optimaal gebruik te maken van de wet en regelgeving. Als Belastingadviseur zijn wij dan ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de wetgeving omtrent erven & schenken en dragen wij zorg om uw zaken zo nauwkeurig mogelijk behandelen. 

Schenken

Wil jij jouw kind helpen met een studie, een nieuwe auto of met de aankoop van een huis? wij zorgen ervoor dat de schenking optimaal  en zo gunstig mogelijk wordt uitgevoerd. hierdoor. Er zijn een tal van mogelijkheden om de schenking uit te voeren, bijvoorbeeld: schenken op papier of een schenking in geld of goederen.  

 

Belastingvrij schenken?

Jaarlijks kun je een bedrag belastingvrij schenken aan je kinderen, familie of aan goede doelen. In sommige gevallen kun je gebruik maken een verhoogde vrijstelling. Lees meer »

Erven

Jammer genoeg ontkomt niemand eraan, er komt een moment dat jijzelf of één van je dierbaren (plots) komt te overlijden. In de meeste gevallen dient er een aangifte erfbelasting gedaan te worden.

 

Het afwikkelen van de erfenis dient nauwkeurig afgewikkeld te worden. Een eenvoudig ogende situatie kan al gauw veranderen in een complexe situatie door onvoorziene omstandigheden, denk hierbij aan de wet & regelgeving die om de hoek komt kijken, of een testament aan de erfgenamen.

 

Óók merken wij vaak dat de mogelijkheden niet optimaal benut worden, wat resulteert in een lager rendement en een hogere belasting van de erfdelen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een lagere bijdrage voor zorgkosten, door tijdig het vermogen te verlagen of over te hevelen.  Lees meer »

Sparen, Beleggen of extra aflossen?


Of jij nu met jouw vermogen gaat sparen, beleggen of toch extra wil aflossen op een hypotheek, het brengt altijd diverse risico's met zich mee. Het risico hangt af van een aantal factoren die samen tot jouw risicoprofiel worden gevormd. Benieuwd wat er met de belastingen gebeurd 

Lees meer »

Stel ons uw vraag!