Over Raadmeesters Belastingzaken


Bij Raadmeester Belastingzaken staan meerdere generaties van adviseurs klaar om uw belangen te behartigen. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop, daar wij namelijk veel waarde hechten aan de onderlinge band die wij met onze relaties opbouwen. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak fungeren wij als vraagbaak en ervaren sparringpartner voor particulieren, de DGA, het MKB en de ZZP'er. 

 

U kunt bij Raadmeesters Belastingzaken terecht voor onder andere fiscale & financiële advisering, boekhouding, belastingaangiften, jaarrekeningen en loonadministratie en nog een tal van andere diverse werkzaamheden! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder op weg.

 

Bij Raadmeesters Belastingzaken zijn wij pas tevreden wanneer jij dat ook bent. 

 

Visie

Raadmeestes Belastingzaken is een gedreven kantoor en heeft als visie om zijn klanten op een persoonlijke en professionele manier te helpen met hun financiële vraagstukken. Wij geloven dat iedere klant uniek is en dat een persoonlijke benadering hierbij belangrijk is om dit te kunnen waarborgen.

 

De missie van Raadmeesters belastingzaken is om zijn klanten te ontzorgen en te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van financiën. Dit doen wij door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en daarop in te spelen met passend advies. Wij  helpen onze klanten graag om hun financiële doelen te bereiken en daarbij de beste service te bieden.

 

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, deskundigheid, transparantie en betrouwbaarheid. Wij willen onze klanten het gevoel geven dat zij bij ons in goede handen zijn en dat wij hun belangen altijd voorop stellen. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, waarbij wij hen kunnen blijven ondersteunen op een persoonlijke en betrokken manier.

Onze Raadmeesters


Mr. J.A.G. (John) Marijnissen

Fiscaal Adviseur

J.J.R. (Joris) Marijnissen

Financieel Adviseur

M.R.J. (Maurits) Marijnissen

Hoofd Administratie


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Snel even sparren?